May 26, 2018

Autorizarea

Link-ul de acces la formularul de autentificare este transmis, dupa instalarea sistemului, administratorului desemnat de client.

Odata introduse elementele Cont / Parola curente, Administratorul obține accesul la instrumentele de administrare. Atâta timp cât administratorul interacționează cu sistemul, parametrii de autentificare sunt păstrați în cadrul sesiunii de lucru. Dupa un timp de inactivitate predefinit de serverul gazdă, autentificarea expiră pentru a preveni accesul neautorizat (sesiunea de lucru expiră automat).

Se recomandă să nu acceptați ca browserul să rețină contul și parola de acces.

La incheierea sesiunii de administrare se recomandă un click pe butonul "Logout" înainte de închiderea browserului Dvs.



» http://www.axart.com/topic.php?lang=ro&t_id=0p15p0&do=print

Copyright 2006 Design & programming by TheSign