gazduire web site, hosting
 

Catre pagina de intrare
Versiune pentru tiparit
Adauga bookmark
Trimite pagina pe e-mail
Harta site-ului
 Stiri - June 25, 2018

Royalty Free Images

Stiri

 
CMS.AXART pentru Proinvest Group
Proiectarea si realizarea site-ului www.proinvestgroup.ro au fost asigurate intr-un timp foarte scurt avand in vedere amplitudinea si diversitatea materialelor prezentate in site. Succesul acestui proiect a fost posibil atat prin colaborarea excelenta cat si prin prin alegerea solutiei CMS.AXART oferita de TheSign.
26/05/2006

 
Site web CMS - FENE Grup
Acest proiect comandat de FENE Grup se bazeaza pe CMS.AXART sistemul de administrare securizata a continutului oferit de TheSign. Anumite sectiuni ale site-ului au necesitat abordari diferite din perspectiva design-ului
26/05/2006

 
www.alternativesociale.ro
Am lansat site-ul www.alternativesociale.ro - bazat pe CMS.AXART - site care prezinta activitatea desfasurata de Asociatia Alternative Sociale.
26/05/2006

 
www.axart.com
CMS.AXART (content management system) a fost creat pentru a permite administrarea securizata, on-line, a continutului site-ului Dvs fara a fi necesare cunostinte de specialitate (programare, HTML, baze de date...). Folosind CMS.AXART puteti modifica oricand informatiile din site-ul Dvs., cu costuri minime.
26/05/2006

 
www.hoteluri.icar.ro
Pentru amatorii de sejururi in Romania am creat, la cererea ICAR Tours, un site care reuneste ofertele hotelurilor din tara impreuna cu prezentarile turistice ale regiunilor. Sistemul de administrare a continutului - CMS.AXART, versiunea multi-user.
26/05/2006

 
Aplicatie web - 1001ideen.at

Implementare CMS.AXART pentru 1001ideen.at, un site dinamic continand articole si produse cu facilitatea de e-shop si management al continutului.

26/05/2006

 
Aplicatie web pentru Quartz Matrix
Am lansat www.quartzmatrix.ro pentru compania Quartz Matrix - producator de calculatoare, software, echipamente pentru automatizari industriale si electronica profesionala, solutii integrate personalizate.
26/05/2006

 
Magazin on-line MATHILDE
Am lansat www.mathilde.ro, site-ul de prezentare a produselor MATHILDE - un atelier de creatie vestimentara din Brasov.
26/05/2006

 
Muzica lui Jim Gilmour
Site de prezentare pentru Jim Gilmour - muzician canadian de origine scotiana.
26/05/2006

 
Site agentie imobiliara
EuroDomus - realizare si implementare de site pentru agentie imobiliara
26/05/2006

 
Site de promovare cosmetice naturale
Realizarea site-ului pentru prezentarea produselor cosmetice comercializate de Sysmed - o companie de distributie la nivel national
26/05/2006